Sunday, January 9, 2011

Wajah baru..

Tahun baru, wajah baru.. Eh, wajah baru ke? Sekadar header bertukar gambar dan background sudah lain, boleh la di kategorikan wajah baru.. Kan? Cuma yang masih kekal, blogger nya sahaja.. Alah, umpama tukar langsir baru bila nak raya.. Hehe.. Actually, secara tak sengaja tertukar background.. Kononnya nak try test tapi tuptup tak tertukar pula.. Padahnya tak jumpa cari background lama yang clean and clear tu. Takpelah, yang penting bukan header, bukan background.. Tapi intipati sesebuah blog itu.. Tak nak lah nanti orang kata, blog dah macam pokok krismas, tapi isi kosong.  Ye tak?


Harap-harap ada yang suka..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...