Sunday, January 9, 2011

Serius sempoi lagu nie....kantoi

1st time dengar dulu aku takde lah ambil port sangat.. Cukup sekadar dengar tanpa menghayati bait-bait lirik tu.. Tapi bila kali kedua dengar, best jugak lagu nie.. Sempoi giler.. Direct to the point, takde melankolek, liuk lentok, segala ayat-ayat bunga keluar. Senang nak faham.. See.....

Lirik lagu KANTOI by Zee Avi

Semalam I call you, you tak answer
You kata you keluar pergi dinner
You kata you keluar dengan kawan you
but when I called Tommy he said it wasn't true

So I drove my car pergi Damansara
Tommy kata maybe you tengok bola
Tapi bila I sampai... you, you tak ada
Lagi la I jadi gila

So I called and called sampai you answer
You kata sorry sayang tadi tak dengar
My phone was on silent, I was at the gym
Tapi latar belakang suara perempuan lain

Sudahlah sayang, I don't believe you
I've always known that your words were never true
Why am I with you?
I pun tak tahu
No wonder la my friends pun tak suka you

So I guess that's the end of our story
Akhir kata she accepted his apology
Tapi last-last kita dapat tahu she was cheating too
With her ex boyfriend's best friend, Tommy...

hah, kalau korang nak dengar lagu nie, cari la sendiri kat youtube.. malas benor makcik nak cari.. hikhik..


p/s : nantilah aku buat lagu untuk suami aku..'pagi tadi i call u, u tak answer, u kata ada meeting dengan client...' boleh?

3 comments:

sekamar rindu said...

salam..

melodi lagu ni yg best..petikan gitarnya sangat mengujakan..

**folo ur blog..**159

analia buyani said...

lagu ni memang sempoi...

saya_arief said...

best lagu ni.
:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...