Saturday, January 15, 2011

Say NO to nescafe

Huish, serik dah aku nak minum nescafe nie. Biarpun NESLO ke apa ke. Tak nak dah minum. Cukuplah semalam azab sampai tak boleh nak tidur. Dengan sakit kepala lagi, anak pulak asyik meragam je. Matahari dah terbit baru aku boleh tidur, itupun paksa diri. Hari ini memang tak sentuh langsung nescafe, (macam la sebelum-sebelum nie aku minum kan?) Hasilnya? Aku dah tersengguk-sengguk depan lappy nie. Ngantuk giler. Kalau ada typo error tu korang faham-faham je lah ye. Aku nak masuk tidur, nak cover tidur semalam. Memandangkan esok weekend, bolehlah bersenang lenang guling-guling atas tilam. Rehat puas-puas. Selamat malam ye.






p/s : mata dah naik rabak, sempat lagi nak update satu entry. Kalau dah blogger tu blogger juga. huarghh...

1 comment:

analia buyani said...

sy x suke nescafe..x tahan bau die..huhuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...