Friday, January 14, 2011

Nuffnang, kenapa macam nie?.. terkejut aku...

Terkejut aku tadi bila tengok trafik dekat nuffnang. Traffik untuk semalam, kenapa 0??? Langsung tak ada sedang kan sebelum pukul 12am, memang ramai jumlah uniques. Aku frust sedikit di situ. Semalam aku tak tidur sehingga jam 6am. Aku memang online, update blog. Website nuffnang memang tak dapat nak masuk, ada error katanya. Tuptup pagi nie jadi macam nie.. Haiseyman... Makcik manyak sedihh wooo.. Semalam traffik tinggi maaa... Sobsob.. Korang macamana? Ada yang senasib juga tak?






p/s : tidak, tidak, tidakk!!!!!

4 comments:

n a d e a said...

sama lah.. nuffnang ada prob kot?
sebab smlm xdpt on9 so hari ni saje je la nak tgk smlm punya traffic. tp semua 0. huhu...

mr_mrs mikko said...

aku x cek lg trafik hari ni..
huhu...
;)

Pemilik Blog said...

sama la kita... nak nagis skali blh...

...mommy jue... said...

waaaaaaaaaaaa..... =(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...