Sunday, January 16, 2011

Mood malas lagi

La, dah Ahad rupanya. Sekejap je. Eceh, macam la kerja kan? ngeh3.. Eh, nie mewakili luahan hati suami je. Ye lah tu kan. hehehe. Hari nie sama macam semalam, menu kemalasan cuma hari nie sedikit rajin dari semalam. Asam rebus ikan, tauhu dan tempe goreng with sambal kicap. See, malas kan? Actually nak masak lebih lagi tapi disebabkan gas habis since semalam dan hari ini sedikit kelewatan keluar beli gas, makanya mood nak masak lebih-lebih terbantut. Makanya makanlah menu yang simple. Senang masak dan perut sudah lapar. hehe.
Perut dah kenyang, otak tak mampu nak fikir lebih-lebih. ngeh3..







1 comment:

LiErOSe~QiEmi said...

kannnn jap je dah ahad.. tak puas lagi rehat kat rumah niii adoiiii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...