Friday, January 7, 2011

mana hilangnya mereka-mereka ini???

Aku perasan la lately nie, blogger macam tak beberapa aktif.. Termasuklah aku.. kihkih.. Kalau kat facebook tu pun masing-masing tak beberapa 'lincah' post status la, gambar la.. Bukan takde langsung tapi kurang kalau berbanding dengan sebelum nie.. Blog pula asyik orang yang sama je yang update entry, ada je entry-entry baru.. Yang lain ke mana? Menyepi? Rindu nak baca entry-entry korang.. Hmm, apakah ini azam tahun baru? Mungkin kah? Ataupun sempena tahun baru nie,  internet di sekat kat ofis-ofis korang, makanya tak boleh la nak berfacebook dan berblog? 
biasa la tahun baru, semuanya tengah semangat baru nak tinggkatkan mutu kerja dan kualiti hidup... Nak dapat bonus lebih.. Aku nie duduk rumah, apa tau??






cuaca mendung macam nie, seronok kalau tarik selimut dan tidur..

4 comments:

muhsin aminudin said...

maybe yes. or smgt dah drop untuk berblogging. anyway. tgk blog saya, update hari2. :)

...mommy jue... said...

hehe.. thanks visit.. tinggalkanlah link.. senang sya nak visit n follow....

LiErOSe~QiEmi said...

eh, ko dok rumah ek??? ke keje??

...mommy jue... said...

aku fulltime housewife.. sangat bahagia kan? hehehe... seronottttt....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...