Friday, January 14, 2011

Jawapan dari nuffnang..persoalan terjawab

Alhamdulillah, tengok Analytics semalam dah kembali pulih seperti sedia kala. Sedikit merundum trafik semalam. Hmm, biasalah kalau tak berapa nak BW kan. Apapun, terima kasih nuffnang kerana mendengar rintihan hati.. huhuhu. So, mood nak berblog kembali seperti biasa. Entry hari nie sedikit terbatas dek kerana masalah-masalah yang tak dapat di elakkan.


nie email yang aku dapat dari nuffnang,


Here is the response made to your ticket.  Please do not reply to this email directly, use the link above
to reply.

Hi Badri,

Our program that was supposed to track your analytic was affected by a server irregularity yesterday night. As such, the data for the analytic from 2AM till 8AM was not tracked. We apologize for this but rest assured that your earnings will not be affected by this as the CPM campaigns on your blog will be served out accordingly. The data for the previous day will also be restored in due time.


Cheers,
Robb Chew
Blogger Relations







Dah, tak payah risau-risau. Semuanya dah kembali seperti biasa. Terima kasih nuffnang sebab bagi feedback yang cukup pantas. Lega hati den nie ha...





3 comments:

Bro Framestone said...

mybe feedback yg di copy paste kan

lagipun dorang mmg cepat reply if ade pe2 prsoalan..

betul x rob he..23x

klik link nie untuk ke
BroFramestone Blog

Myvitrd said...

patutlah dari jam 1-7 takda traking data...tq

zmah said...

Pasti legalah tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...