Thursday, January 6, 2011

goyang nakkk goyang....

Anak aku nie ha, pantang la dengar music start la dia bergoyang.. Terkedek-kedek menari.. Sama ada goyang tangan sahaja ala-ala saloma ataupun twist.. Pandai ko nakkk... Mana belajar semua nie? Aku pula selalu sakat dia, tengah nangis nie, pasang je lagu No body wonderpets  Wondergirls tu, terus diam dan mula la goyang-goyang badan.. Hah, time-time macam nie jangan la cuba nak ambil gambar ke nak rakam ke, memang usaha korang takkan berjaya.. Aku nie berapa kali pegang camera, nak snap la aksi cute miut dia, tapi tak berjaya.. Nampak je camera, atau pun hp, terus stop.. 

Aku  : comel macamana comel?
Amal : dua-dua tangan letak kat telinga sambil senyum tunjuk gigi

Aku : Wan Amal Khalisah angkat tangan?
Amal : Angkat dua-dua tangan..

Aku : Terkejut macamana terkejut?
Amal : dua-dua tangan letak kat dada...

Aku : yeay!!
Amal : Tepuk tangan..

Ayat feveret dia sekarang nie..
pakepakepakepa.. - korang tau apa maksudnya? aku pun tak tau

Daddy - dada

Kalau aku letak bantal kat muka aku, dia mula lah angkat bantal... Cakkkkkkkk....
Nak menyusu tu pun sama, sambil selak baju aku... Cakkkkkk juga....

Tak lama lagi dah nak masuk setahun dah anak aku nie.. Syukur alhamdulillah atas kurniaan Allah.. Tengok perkembangan dia sekarang, betul-betul buat aku tersenyum gembira.. 


p/s : Amal nak adik tak? tunggu dulu la ye.....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...