Tuesday, January 4, 2011

Gangguan bekalan elektrik

5.11.2011 - Gangguan bekalan elektrik untuk tempoh 5jam dari 11am hingga 4pm... Ops, untuk apartment aku dan sekitarnya sahaja.. Kalau notis bekalan air tergendala, aku boleh la terima lagi.. Ada la masa nak simpan air bertong-tong, boleh duduk relaks tengok tv, update blog, kipas pun jalan.. Nie letrik takde, macamana? Kepanasan la makcik dan anak.. Lif berfungsi tak agaknya? Manalah aku nak bawa diri dan anak nanti.. 5 jam tanpa kipas, sunyi sepi, mau anak nangis.. Kepanasan. Satu kes pula ekzema dia naik semula nanti. 




p/s : suami aku kata, charge bateri awal-awal, banyak-banyak. Kalau panas, pasang je kat kipas anak.. Ye, kipas yang letak kat stroller tuh, yang ada lampu-lampu tuh... main-main yek!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...