Thursday, January 6, 2011

Faizal Sameon, Farah Nurhaliza & AG Search....sakit perut....

Pagi-pagi lagi dah tegang urat perut aku dengan gelagat Farah Fauzana, AG dan FBI nieh.. Korang yang dengar radio tu mungkin takla terasa sangat kan, tapi aku yang tengok live nie, mak aiiii, sabar sungguh.... Nie semua angkara demam AJL tak lama lagi la.. Atas undian pendengar, lagu mana yang mendapat tempat tertinggi, diorang kene la tiru aksi artis tu masa AJL.. Maka terhasil lah Farah Nurhaliza dengan lagu cindai.. Siap pakai sanggul lintang pukang tu, menari lagi dan ofcoz la miming lagu cindai...... Si AG pulak, dapat lagu Amy Search, maka terhasil lah AG Search... Dengan rambut palsu dan yang HOTnya.. Pakai legging wife dia.. Special delivery lagi okeyhh.... hihihi... Dan yang buat aku ketawa terbahak-bahak bila tengok Faizal Ismail aka FBI jadi Zaiton Sameon.. Faizal Sameon.. Dengan baju gaun merah menyala, rambut palsu, lipstick merah dan high heel wehh... Memang kelessss.... Gojes ko FBI... Dengan muka yang takde perasaan dan tidak bersalah, sakan FBI miming lagu menaruh harapan... Siap dengan menari penuh perasaan nieh.... hadoi, sabar je la aku dengan korang nie... Memang besstttttt!!!!








AG Search bergaya dengan legging wifey....

Faizal Sameon, gojesss kan?? hehehe

Farah Nurhaliza juga gojes.... pandai menari ye farah... 'keperempuanan di situ



p/s : gambar-gambar nie aku ambil kat facebook hotfm.. 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...