Monday, January 24, 2011

CNY & V-days promo..!! Moh shopping sampai lebam..

Untuk korang, korang dan korang yang suka shopping tu
Meh lah shopping dengan aku
Kalau nak window shopping pun takpe
Cuci-cuci mata (macam aku le)
Hak nie promosi sempene raya cina (CNY) tak lama lagi
dan juga untuk V-days sama
Hah, yang dalam IC beragama Islam, jangan nak menggatal sambut V-days plak
kang silap-silap kene panah petir korang kat situ
Nak beli baju baru untuk g jenjalan boleh la
g amik gambar kat I-City ke
Boleh cari baju-baju cun di sini

Tak lama lagi gaji kan? 
Sementara duit tengah berkepuk-kepuk tu
Meh, perabihkan kat CNY & V-days promo!!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...