Sunday, January 9, 2011

Bola, AJL atau Kum Kum?

Nahhh, malam nie memang malam berebut remote TV dengan husband. Haruslah kan, mana nak tengok AJL lagi. Liverpool vs Man U dan Kum Kum Pembalasan. Aku, haruslah nak tengok AJL, Kum Kum Pembalasan tu bolehla tolak tepi. Ada repeat juga nanti. Tang bola tu je memang aku kene mengalah. Boleh perang besar nanti. Eh, takpe, semua tu tak menjadi masalah. Bukan aku tak boleh tengok AJL, boleh cuma tak dapat tengok kat TV yang cantik sikit la. Haruslah tengok kat TV ala sarang semut. yang mana gambarnya sedikit bintik-bintik dan adakala terganggu siaran. Huh, tak bersyukur kan? gegegege..




Siapa yang menang malam nie? Kita tengok je lah.. Malas otak nie nak fikir lebih-lebih.. Bukan dapat hadiah pun.. 




p/s : Rasanya macam lebih rela mengadap blog dari TV.. kekekekekeke

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...