Tuesday, January 18, 2011

Beginilah nasib...special ke?

Mata nie makin sakit. Senak je. Gigi aku pun sama makin berdenyut. Tak boleh merungut, sakit tu penghapus dosa. Banyak dosa aku sepanjang 27tahun hidup nie. Aku redha!! Anak aku nie macam faham-faham je aku tak sihat. Faham-faham je yang hari nie birthday mommynya. Baik je dia.. Tak buat masalah sangat. Hehehe.. Eh, tak ada yang special ke hari nie? Hmm, biasa-biasa je. Tekak nie teringin nak makan kerang goreng kari. Dah lama tak buat.. Dulu pernah la buat kan tapi dah lama tak buat. Ingat-ingat lupa pulak. Kebetulan kerang ada, boleh la buat, makan dinner nanti. Candle light dinner? Tak kuasa mak makan dalam gelap. ngeh3..






p/s : mood tak berapa nak ada..

2 comments:

cik Ladies said...

hari brthday auntie ye.. huhu ..

hepy besday .. !

~CiK TiNieY~ said...

nak mkn jugak mamaaaaa....hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...