Tuesday, December 21, 2010

Mommy-to-be again??

Seronok sangat bila time buat pregnency test, ada 2 line.. Rasa macam nak melonjak-lonjak je.. Horey, horey!! Kalau cakap kat suami, mesti dia cakap, 'well, i'm the man !!!'  

Dah ada sorang, tambah sorang lagi.. memang meriah.. Amal Khalisah dapat adik lagi.. Kalau dapat lelaki alangkah bestnya.. Sepasang anak aku..








Tapi, masih belum ada rezeki Amal Khalisah untuk jadi KAKAK.. Awal lagi kot.. Amal Khalisah kecik lagi.. Lagipun aku tengah gemuk nie, susah sket nak mengandung.. Tunggu la kecikkan badan nie dlu.. ngeh3

2 comments:

Hantu Ulam said...

cett..ko preggy lg ke beb?

~ yus ~ said...

Lorr..ingat dah betul nak dpt sorang lagi td. Baru nak ucap tahniah.

Takpe, cuba dan cuba lagi. Dah boleh tu dpt sorang lagi....:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...