Tuesday, December 21, 2010

Macamana nak duduk London kalau macam nie?

Hellooooooo, makcik bersiaran langsung dari Mercure Johor Palm Resort & Golf.. Kat mana lagi kalau bukan SENAI.. ngeh3.. Honeymoon kah? No,no,no.. Kebetulan suami makcik ada meeting pagi nie so sambil menyelam minum air lah kan.. Bawa adik-adik jalan sama.. Makcik dah sampai semalam lagi, tapi tak sempat nak update entry, keadaan tak mengizinkan..


Owh, lupa plak makcik nak bagitau.. Makcik duduk sni semalaman je, tengahari nie dah kene check out.. Malam nie haruslah pulang semula ke Kajang.. Oklah, makcik nak out dulu, cukuplah entry untuk hari nie... Makcik pinjam laptop suami.. Sementara dia mandi, boleh la curi-curi guna kan.. hehehe.. balik kajang nanti makcik story lebih-lebih okeyh




p/s : sejukkk gilerrrr bilik nie, rumah makcik aircond rosak, lama tak tido dalam aircond.. pakai baju berlapis-lapis siap stokin.. hehehe.. 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...