Thursday, December 16, 2010

Janji suami pada saya......

Hari ini, saya request pada suami saya, yang saya teringin sangat nak dia masak.. Tekak nie nak rasa masakan special dia.. Selama nie ada la juga dia masak kalau weekend, benda-benda simple...Macam fries, nugget, menu-menu yang orang buta pun boleh masak.. (jgn marah yek..) Nie sambil chat sambil update entry..


Encik suami, saya pegang janji-janji awak nak masak untuk saya dan anak..





abg rasa nak buat steak...
dgn kentang salad
potato salad
coleslaw
sama ada pasta salad atau savoury rice... ala kenny rogers...
kihkihkih
mcm yg syg masak tue
yg tue nanti syg tunjuk kan okay?


Sedia maklum, suami saya nie tak pandai masak.. Tak semua lelaki pandai masak.. Segala bab-bab masak memang dia serahkan sepenuhnya pada saya.. Dengan itu, saya bagi tempoh sebulan pada suami saya untuk study resepi-resepi yang dia nak masak tuh.. hehe.. Janji tetap janji ye banggg... Jangan buat-buat lupa.... dan takmo bungkus-bungkus okeyh.......tipu dosaa.. hehehehe...


Korang tunggu je la yek, sampai masa dan ketika.. jadi ke tak..




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...