Thursday, December 30, 2010

Imbasan 2010 - part 1

My bestfriend's wedding
Walaupun dah berbulan jadi isteri orang
Aku tetap nak update entry nie
Ending tahun 2010 kan
Akhirnya sahabat baik aku nie kawin juga
Lepas nie nak berpoya-poya susah sikit la kan
Masing-masing dah ada tanggungjawab
Tunggu masa dia dapat baby je nieh.
Yang sorang lagi? Si Sabrina? 
Hmm, buat masa sekarang dia masih bujang but not available okeyh
Belum sampai tarikh yang sesuai untuk dia melangsungkan perkahwinan
Aku mendoakan yang terbaik untuk dia
Mudah-mudahan Allah permudahkan urusannya..

Hah, Baiti
Welcome to the club okeyh
Cepat-cepat dapat baby
Anak angkat ko nieh tak sabar-sabar nak kawan baru
Mama B, make it fast ya.. hehe
All the best kawan
Semoga jadi isteri solehah
Selamat menempuh alam rumahtangga yang penuh cabaran
2010 - haruslah menjadi kenangan terindah untuk kau dan suami kan?
Semoga berkekalan hingga hujung nyawa....


comey kan?

excited baiti dapat kawin kan? hehehe
abaikan makcik yang debab dengan baju pinjam tu..

bestfriend forever

sabrina, kawan lama.. 
owh anakku, rambut sikit..



p/s : sedar tak sedar, dah 16 tahun kita jadi kawan kan? tak sabar nak jumpa korang weekend nie...


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...