Friday, December 24, 2010

Dapat cheque nuffnang..

Usia blog masih muda remaja.. Semuda tuan empunya..Tabung nuffnang hanya tinggal beberapa sen untuk di 'korek'.. Owh, bukan ribu riban mahu pun ratusan ye.. Cuma RM50 sahaja dalam tempoh 4 bulan.. Orang kata, kene simpan untuk jadi 'ibu' duit.. Hmm, ada benar kah? Ada juga yang kata, mula-mula earning kene cash out, lepas tu baru la lagi masyuk.. Sungguh ke? Blog biasa, BE takde ME pun tak ada.. Campaigns je lah.. Iklan pun tak banyak menari-nari kat blog.. Belum cukup otai lagi nak merasa BE dan ME..  Harus bersabar lah kan?




p/s : hujung-hujung bulan nie fikir nak korek tabung je... 

5 comments:

peah @ peps said...

wahh..tahniah..Cik Peah pun confuse..strategy mana satu yg bagus...

Challenges of a Working Mommy

~IHSAN AZ~ said...

kalo xde be memang xkan ade me la kan,huhu..keep on blogging, one day ade la nanti,huhu...

~CiK TiNieY~ said...

wahhh mommy!seronok ye dpt cek nuff!sy xpnh g dpt cek....kui3

Halia Kentang @ Annpaan said...

ok la tue kak,
ada jgk pndptan blog:)

yuyu aziz said...

wah wah wah congrats!

ok la tu,kite baru dpt 25 sen. wakaka. :P

50 bleh la bayar broadband :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...