Saturday, December 18, 2010

Dah agak dah....aku bukan blogger otai...

Aku dah duga dari awal lagi.. Weekend-weekend macam nie jangan harap la ramai bloggers yang online, update entry dan bw.. Silap-silap ada lagi yang dok dalam selimut, tengah buat taik mata.. Kan? Ataupun selama nie korang online kat ofis.. Ha, curi tulang!! Traffic aku pun slow juga.. lemau sket.. Nak tunggu traffic up, harapkan weekdays je lah.. 




gambar hiasan
macam nie lah hujung-hujung minggu.. semua cam siput......


p/s: aku bukan blogger otai yang setiap masa traffic tinggi....sob,sob..






No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...