Monday, December 13, 2010

Cerita family, cerita adik beradik - part 2

Husband cakap ada surprise untuk kami.. Ye, dia bawa jalan-jalan ke KLIA kononnya nak tengok kapal terbang tapi hampa, tak dapat.. Cukup sekadar tengok kapal terbang di awangan sahaja.. Kecewa jugak.. Lepas ke KLIA, husband bawa ke Pantai dekat Bagan Lalang.. Aku tak tau apa nama pantai tu.. Yang nie memang kejutan tak menggembirakan sangatla.. Kalau bagitau awal-awal bolehla aku prepare makanan ke alas duduk ke kan? Nie tak, terpaksa bertenggek tepi jalan.. huhuhu.. Bukan mandi manda tau, diorang main layang-layang je... Itu pun dah buat adik aku excited.. Sambil diorang main layang-layang, aku dengan yani n amal dok tepi jalan, dengan mata yang hampir terpejam.. Angin sepoi-sepoi memang la buat aku nak tido.. 


Layan la gambar nie yek..


macam pandai je main...

layang-layang kuantan mari... jauh nie...

 tulis nama atas pasir

3 beradik.. sila abaikan kegemukan saya sebab ada beg disisi
(takmo ngaku diri tu gemuk) 
tiada dalam gambar, adik aku no. 2..


gigih pegang payung, tak nak bagi anak kene panas..
hover tak? hehehe...love u two lahh..


Pantai dah pegi, air terjun bila lagi daddy? Btw, terima kasih bawa kami jalan-jalan......




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...