Thursday, December 23, 2010

Award lagi..... the best followers


Pagi-pagi buka blog dah dapat msg, dapat award lagi.. Award kali nie memang la menarik.. BTW, terima kasih pada http://zihnunfatin.blogspot.com sebab sudi tag mommy untuk award nie... 





1-Ucapan anda:
Macam kat anugerah skrin la pulak kan siap ada ucapan.. hehe..
Yelah, sebagai memenuhi syarat, makcik nak ucapkan terima kasih kepada pemberi award nie http://zihnunfatin.blogspot.com/ sebab sudi berkongsi dengan makcik.. Pada kawan-kawan bloggers yang selalu menjengah blog makcik dan haruslah kan followers makcik yang setia.. owh, lihatla duniaa!!!

2- Berikan 4 ciri lelaki/wanita idaman anda untuk anda jadikan suami/isteri:
Makcik dah kawin, so tak boleh la nak jawab soalan nie.. Harus di ingat, nasihat pada adik-adik yg tak kawin lagi...
1. jangan pandang pada rupa, sebab ia tak kekal lama
2. jangan pilih harta sebab ia tak kemana, harta tak boleh beli kasih sayang
3. carilah yang beriman dan menerima kita seadanya.
4. agama, itu penting.. carilah yang beriman, yang boleh membimbing kita.. 

3- Berikan 1 tips ringkas untuk kekalkan hubungan dengan pasangan anda:
berdoa dan terus berdoa pada Allah agar hubungan terpelihara dan jauh dari godaan syaitan. kepercayaan dan saling hormat menghormati antara satu sama lain

4- Pernah anda terjumpa doa pendekat jodoh dan putus cinta?

pernah satu ketika ketika makcik dilanda kesedihan lepas putus tunang, kecewa yang amat sangat.. jumpa doa nie, dulu hafal skrang tak dah.... ngeh3.. tapi yang nie makcik copy paste je.. yang mana tengak frust tu, baca la yek..

mana yang jodoh agak liat tu, jangan dok asyik mandi bunga yek, doa-doa lah dipermudahkan jodoh..




5- Letakkan 10 link blog pilihan anda dan beritahu bahawa mereka telah memenangi award ini:


Hmm, mak cik nak tag semua followers la.. Boleh? sebabnya, semuanya my best followers..
rajin-rajin la yek update award nie... hehehe...


Ok, selesai sudah..Kepada penerima-penerima award yang baru, sila berkunjung ke blog Pakcik Im untuk mengambil code award dan tempelkan pada blog anda. Tahniah!





3 comments:

So Shy Lady said...

salam mommy jue, thnx 4 d award...suka2.
keep contact ya!

~ yus ~ said...

Ok mommy Jue.

Akak dah ambil award ni. Tq beri akak award ni ye..

sila lihat:
http://maz-naz.blogspot.com/2011/01/award-best-followers.html

...mommy jue... said...

terima kasih sebab sudi terima award yang tak seberapa nie.. hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...