Thursday, December 16, 2010

Astaghfirullahalazim... apa nak jadi 2 beradik nie....

MEMALUKAN...aksi dua remaja dipercayai adik-beradik tersebar melalui telefon bimbit.
MEMALUKAN...aksi dua remaja dipercayai adik-beradik tersebar melalui telefon bimbit.
BUTTERWORTH: Penyebaran rakaman aksi seks sepasang kanak-kanak yang didakwa adik-beradik melalui telefon bimbit menggemparkan penduduk sekitar bandar ini serta mencetuskan kebimbangan mengenai semakin parah keruntuhan moral masyarakat negara ini.
Ini kerana usia pasangan terbabit masih terlalu muda. Budak lelaki terbabit dipercayai berusia antara 11 dan 12 tahun manakala pasangan perempuan antara 13 dan 14 tahun. 

Aksi berahi mereka dirakam dari pelbagai sudut dipercayai dalam bilik hotel atau motel oleh pihak ketiga berdasarkan katil dan keadaan sekitar. 

Kakitangan swasta dikenali sebagai Azman, 25, yang memperoleh video itu melalui bluetooth daripada rakannya, berkata dia terkejut sebaik melihat aksi pasangan terbabit kerana mereka terlalu muda dan dipercayai masih bersekolah.“Budak lelaki itu seperti murid tahun lima atau enam manakala remaja perempuan mungkin dalam tingkatan satu atau dua. Kemungkinan mereka adik-beradik kerana fizikal remaja lelaki lebih kecil berbanding pasangannya.

“Saya menggeleng kepala sebaik melihat aksi mereka yang tidak ubah seperti orang dewasa. Bayangkan apa akan jadi kepada mereka pada masa depan dan bagaimana penerimaan ibu bapa mereka jika mengetahui perkara ini,” katanya, semalam. 

Menurutnya, tindakan pasangan kanak-kanak itu menggambarkan keadaan moral masyarakat yang semakin merosot dan keadaan ini yang menyumbang peningkatan kes pembuangan bayi hasil hubungan luar nikah. 

“Jika murid sekolah rendah sudah pandai beraksi lucah dan dirakam pihak lain, bagaimana orang dewasa. 

“Apa akan jadi kepada moral masyarakat beberapa tahun akan datang jika gejala penyebaran aksi seks melalui telefon bimbit semakin berleluasa,” katanya. 

Justeru, dia berharap pihak berkuasa segera melakukan sesuatu sebelum gejala penyebaran aksi seks melalui telefon bimbit menjadi ‘wabak’ yang sukar dikawal.


Aku takut... serius aku takut..... Dah nak akhir zaman dah sekarang.. Kadang-kadang, teknologi boleh 'membunuh' manusia.. Minta di jauhkan....

2 comments:

~ yus ~ said...

Astaghfirullahalazim...akak pun takut!! Semoga tidak terjadi kepada anak-anak kita, tapi persekitaran dan teknologi yang berkembang pesat sekarang memungkinkan segalanya berlaku. Kita sebagai ibubapa yang kena lebih berwaspada dalam membimbing mereka kan...

Mknace said...

:(:(:(
apa nak jadi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...