Tuesday, December 14, 2010

Aquaria malam hari?

Aku saje kenakan adik-adik aku petang tadi.. Kononnya malam nie nak pegi tengok ikan.. Diorang ingat nak ke Aquaria KLCC seperti yang di janjikan.. Semangat dah sorang-sorang.. Hehe.. Bila suami balik keje, bgtau nak pegi pasar borong, terus budak-budak nie marahkan aku.. Aku kan pembuli tegar...


Apa yang seronoknya pasal Pasar nie, pilihan banyak.. Segar pun better la dari Supermarket yang lain.. Teringin nak makan ikan bakar, tadi beli Pari, Cencaru dan of coz my feveret, Pelaling... Ulam-ulaman pun dah beli.. Adik aku plak tak pernah masuk pasar, ada la sedikit aksi geli-geli pada ikan keli yang masih hidup.. Aku? geli jugak.. tapi cover line... 




Pasar borong Selangor nie dekat Sri Kembangan.. Boleh dikatakan tempat feveret la jugak nie.. Itupun setelah diperkenalkan oleh kawan aku Rosliana.. Lupa nak bgtau, pasar nie 24jam tau.. Senang kan?? Harga pun boleh tahan la... Lebih kurang je dengan tempat lain...




*sumber : google *

p/s : lebih baik ajarr anak shopping ikan, ayam n sayur-sayuran dari ajar dia shopping baju... sengkek aku nanti.....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...