Wednesday, December 15, 2010

Aku budak kampung yang buta teknologi

Orang dah lama feel-feel pasal Lagenda Budak Setan, OST cite tu, segala bagai la... Tapi aku baru terkedek-kedek nak tangkap leleh.. Huhuhu.. Apa kes?? Layan lagu yang ala-ala lagu nak dodoikan anak, memang boleh buat aku jadi sensitif.. Nak nangis? Tapi atas dasar apa? Kenangan lama? Hmm, takde maknenyaa..


Sekarang nie filem Lagenda Budak Setan sedang syok ditayangkan kat Astro Citra, rumah aku takde!!! Kat kuantan je ada.. Tengah kempen suami aku minta dia langgan Citra, biarpun untuk sebulan jek... huhuhuhu... Nak download movie, aku tak tau camne... Buta IT kan aku nieh... Sedikit kekampungan bab-bab teknologi.. Hidup umpama di zaman batu.. Sedih kan??




Bila cinta kini
Tak lagi bermakna
Yang ku rasa kini
Hanyalah nestapa
Ditinggalkan cinta masa lalu
Dulu kau tawarkan
Manisnya janjimu
Yang ku sambut itu
Dengan segenap hatiku
Bila engkau pergi
Tinggalkanku
Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hingga ku memilih
Cinta yang fana
Perginya dirimu
merobek jantungku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan
Hilangnya cintamu
Menusuk hatiku
Hingga ku terjatuh
Dalam harapan
Uuu…
Dalam harapan



melayan perasaan petang-petang camnie memang tak best.... poyo!!




dan ye betul.. DIA MEMANG BUDAK SETAN..........yang pernah mengganggu emosi aku satu ketika dulu.... Damn!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...