Thursday, November 18, 2010

Traffik drop?

Hahahaha, semalam dan malam sebelum raya traffik kunjungan ke blog aku drop dan dropp... Kenapa? Hmm, mungkinkah :



  • malam raya korang sibuk tolong mak kat dapur
  • balik kampung, tak sempat nak online
  • beraya sakan, makan tak hengattt.. (macam aku)
  • rumah korang takde internet
  • haa, tak pun selama nie korang banyak online kat opis... haa, kantoiii....
Tak boleh nak kata apa la kan, aku semalam pun tak sempat jengah blog kawan-kawan.. dapat tengok satu dua je.. Selebihnya masa dengan family, kerana itu yang lebih berharga..... raya skali skala, blog bila-bila masa pun boleh.. Kualiti masa dengan family lagi penting saat-saat ini.....kan??


3 comments:

fairus said...

Jawapan no. 4

Chuckie Cotton said...

Haha...skrang boleh la start balik traffic..

...mommy jue... said...

fairus : ha, kantoi online kat ofis yek... kekekeke.. selamat hari raya

chuckie cotton : mari kita sama-sama upkan traffik.. perah otak, perah otak....trimas atas kunjungan....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...