Tuesday, November 30, 2010

Tak sia-sia ke sana...

Haku kan teringin nak tengok ikan besor-besor kat Aquaria.. Jakun sangat la aku nanti.. Weekend baru nie ke Midvalley, pegi exhibition Parents & Baby.. Takde apa sangat yang menarik untuk di beli.. Tak bernafsu nak shopping.. 


Yang pasti, impian nak ke Aquaria termakbul.. Excited giler!! Tahan diri nieh dari melompat-lompat.. Jelas di situ aku selokssss.. Kehkeh.. Tiket dah beli, pegi tak tau lagi bila....


AquazonePrice


Yang nie kalau harga asal kan? Aku beli tiket kat parents n baby exh tu, cuma murah sket la harganya


Adult : RM25.00  Child : RM22.00


Murah kan?? beli 2 adult, dan 1 child.. mau bawa adik aku sama nanti..


Dek, kita tengok ikan besor nanti.. Along jakun sangat nieh...




Tak sabo-sabo (read : sabar ) nak g nieh......





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...