Thursday, November 25, 2010

Tak hingin nak tengok ba**ng ko la!!!

Emo aku kejap petang-petang camnie..Aku malas nak online YM dah sekarang.. Zaman bercintan cintun dulu bolehla.. Siang malam YM jek.. Ops.. Tadi aku buka email, automatik online kat chat.. Ada sorang mamat nie tegur aku.. Haku ingat kawan sekolah haku ke sape.. Aku tak sempat nak copy chat kami tadi tapi lebih kurang macam nie la.. Nama mamat nie az man..


Az man : Hye, kat mana tu? Sihat ke?
Aku  : Sape nieh?
Az man : Hehehe.. U kat mana skrang? Tak kerja ke?
Aku : Saya kenal awk ke?
Az man : umur u berapa ye? i nak kenal la dengan u..
Aku : takde masa nak kenal-kenal nie..
Az man : U nie sombong la.. U nak tengok tak video gay main? atau u nak tengok k**e I, I tengah melancap? I ada webcam...
Aku : Ada aku kesah?? Terima kasih jela, aku takmo tambah dosa aku.. Laki aku pun ada apa yang ko ada..


Kalau tak layan kang, kawan-kawan kata sombong.. bila layan salah orang pulak.. Nie la sebabnya aku malas dah nak online..


Hati-hatila kalau jantan gersang AZ MAN nie nak add korang kat YM.. Az man, aku dah block ko dari list aku.. Aku tak perlukan jantan gersang macam ko.. Kasi virus je.. Hah, tapi kalau ada yang gatal nak berkenalan dengan mamat nie, silakan....




Mendosa aku, mendosaaa.... Sabar makcik, sabar.....



2 comments:

Albert said...

ish ini sangat memalukan

nickname: J said...

Az Man ad FB gak kan?
nama sama gak..kan2?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...