Friday, November 26, 2010

SMS hanget... tido lokap..

Nie bukan HOT.FM.. takde kene-kene orang.. cuma nak berkongsi sket la dengan korang pasal satu sms yang aku terima tadi..




+6285255841691
ni p'cik guna kad orng.tolng isikan p'cik top up RM30
di number baru p'cik ni nom dia 0128105169,pasal p'cik
ada kes di balai polis boleh tak cepat sikit beli.


(tak ada tokok tambah, aku copy satu-satu)

Nie nombor indonesia kalau tak silap
Takpelah, pandai-pandai la ko cari sendiri
Kalau 10 orang ko hantar msg nie dan 10 orang jugak yang tolong top upkan
senang-senang ko boleh bergayut dengan cewek ko kat sana kan? Panggilan percuma dari Malaysia katanya...
Apa ko buat kat balai? takde permit la tu kan? 

pesanan ikhlas dari aku pada sender nieh,

ADA AKU KESAHH??


p/s : aku tak sekejam itu kalau orang minta tolong tapi ini satu penipuan yang memang terang-terang nak mencekik orang.. 

6 comments:

NaniE said...

ntah mana-manala di adpt no kita kan..? celcom saya selalu dapat msg ntah pape..

...mommy jue... said...

nanie : tula kan, geram plak rasanya.. dah la tu, guna no luar, pastu nak menipu plak..

~ yus ~ said...

Macam-macam cara orang nak menipu...

...mommy jue... said...

jangan kita jadi mangsa sudah....

LiErOSe~QiEmi said...

hahaahha.. ada aku kesah?? terbaekk wookk jawapan tu hihi

...mommy jue... said...

rose : harap-harap dia baca blog aku.. kekeke..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...