Thursday, November 18, 2010

Mati akal

sumber : google









Semenjak dua nie, aku selalu cepat lupa.. Owh, bukan lupa diri ye.. Aku lupa password.. Biasanya aku boleh buka email aku.. skype, yahoo.. Aku mengadap benda nie tiap-tiap hari.. Ntah macamana, dari semalam aku lupa.. Hang dalam otak nie.. Macam-macam dah aku cuba tapi masih lagi salah.. Aku minta maafla pada kawan-kawan sebab tak dapat balas email, tak dapat nak berchat dengan korang.. Bukan aku takmo online, tapi aku lupa password.. huhuhu.. 


Hmm, nasib baik aku tak lupa password fb n blog aku.. Kalau tak, mati kutu aku nieh.. Nangis tak berlagu la cik jahhh oiii... Orang tua-tua kata, kalau makan semut nanti cepat lupa.. Cepat nyanyuk.. Rumah aku memang tengah banyak giler semuttsss okeyh.. Air masak pun dia nak masuk jugak.. Ingat swimming pool kot.. Adakah nie tanda-tanda aku tertelan semut ataupun tanda-tanda yang aku nie dah tua.. Tua ke? Selagi tak masuk 30 kira muda lagi la kan??


p/s : harap-harap malam nie tido mimpi password..  hehe



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...