Saturday, November 27, 2010

Lenguh kaki.. trafik drop...

Kepenatan melampau.. Sakit kaki makcik nieh.. Penat berdiri.. Penat berjalan..
Sakan ko.. Semalam bercita tinggi nak kuar rumah awal-awal pagi, nak terjah tempat itu, nak pegi tempat sana.. Last-last tengahari jugakk kuar rumah..


Singgah rumah mertua kejap, pekena rojak.. Beli kat ampang tuhh.. Sementara nak tunggu adik aku ke Berjaya Times Square.. Kan semalam aku bgtau ada OKU International Day 2010, hah, kat situ la.. Sampai ke malam aku kat sana..


Makcik malas nak story lebih-lebih.. Mata dah berat nieh.. Kaki lenguh sangat.. Sape nak rasa terajang free, meh urut kaki makcik nie ha.. (perempuan je leee)..


Hmm, arinie tak ramai uniques, biasala.. Weekend, ramai yang tak keje kan.. Makcik pun tak sempat nak bW arinieh.. Otak tepu.. Esok je lah yek makcik cite lebih-lebih... 




Gudnite u ollsss....





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...