Wednesday, November 10, 2010

'boyfren' baru anak saya..

Hah, jangan terkejut noksss.. Mak bukan nak terima menantu.. Nak share story sket pasal anak dara aku nie hah.. Sekarang nie dah tau 'berkepit' dengan 'budak kecik' nie.. Kemana je pegi, mesti hangkut skali.. Memang tak dapat dipisahkan dah.. Susahhh... 


 suka betul anak aku dengan ipin nie ha....


tangan memang takkan lepas 'abang ipin' 

Bercerita pasal ipin nie, malam2 time aku online rajin la jugak bagi dia tengok upin ipin kat youtube.. Kalau anak aku nie lasak sket, merangkak turun tilam, haku pasang la youtube cite budak dua ekor nie.. Baru la dia ddk diam.. Excited toksah cite la, menjerit2.. Fanatik betul ko ye nakk kat budak botak nie ha.....
 
Nie baru sket, nanti aku curi2 amik gambar dia dgn 'abang ipin'..

aku beli kat pasar malam kat kajang.. RM5henggett... mahai.. 
tapi disebabkan anak aku susah nak minta barang, n bila tengok budak 2 ekor nie tgantung2 menarik perhatian peminat fanatik (anak aku la) mulut bising, kaki tendang2 aku nieh... terpaksala aku akurrrrr.... 
Dalam walker pun dia angkut sama, dukung? menyusu? nak tido? hmm, tak lekang dari tangan.. aku yg naik rimas.. Besar dari anak aku plak tu..

tunggu je la sampai bila bertahan.. kempis jugakk benda tu nanti...

Ipin. Ipin...

4 comments:

LiErOSe~QiEmi said...

hahahaa..suweet nyee boifren dia hhihihi.. anak bunga sebok nak beli je, dah beli dia buat bodo je dgn mendalah tu.. sakit hati RM5 terbuang camtu je.. klu dia main takpe la jugak

...mommy jue... said...

hehe.. anak sya nie kalau teddy bear ke dia takut.. taknak nye.. tapi yg nie dia suka.. satu lagi kalau tgk katun pun mesti yg botak2 je yg dia suka..

a d r e y n i e e l i s y a said...

besaaaar dr dia boyfie botak dia tuh!!
hihihi

...mommy jue... said...

besar kepala betul budak botak tu.. tak bersunat pnya budak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...