Thursday, November 18, 2010

Biskut lemau..

Penangan ari raya semalam, badan aku jadi lemau arinie.. Otak pun blur je.. Cam mengong jap.. Kepenatan seharian berjalan pun tak hilang lagi.. Ntah bape kilo la badan aku naik utk semalam je.. Takde keje lain, melantak-melantak dan melantak... Tapi semalam tak jumpa rendang.. Aku teringin nak makan rendang.. Ngidam nak makan sup tulang.. Dapat makan sup panas-panas sepanas cuaca ari nie, memang la masyukk.. 


Malam tadi lepas berkunjung ke rumah teman my husband, kami ke Jaya Jusco Equine Park.. Membeli belah sket.. Dapat voucher aritu, so dapat la tong-tong sket duit belanja..Bukan beli apa sangat pun, beli barang-barang basah je.. Ayam memang dah habis, sayur-sayur pun dah bape ok.. Beli sket-sket pun RM40lebih juga.. apa lagi, bayar guna kupon.. ngeh2.. Kalau tak kerana voucher,takdenya kami nak beli barang basah kat sana.. Pasar borong selangor je la lokasi kami..


Badan letih-letih macam nie, dapat pegi spa memang best.. tapi malu.. nanti kene kemban.... takmo, takmo.. Aku kemalasannnnn sangat.....



gambar : google..





2 comments:

fairus said...

Alaa.. Raya haji setahun sekali. Lemau sesekali takpe lah..

...mommy jue... said...

raya haji setahun sekali, raya puasa setahun sekali.. banyak kali lemau nieh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...