Monday, November 22, 2010

Bestnya orang gomen....

Duit, duit... Wah, best sungguh orang keje gomen kan? Dapat duit lagi.. Katanya   bukan dapat BONUS tapi BANTUAN KHAS KEWANGAN.. Seronok betul kan? Mesti ramai kakitangan kerajaan yang tengah kering sekarang since gaji dah masuk awal n dah perabih.. Tunggu je la depan ATM 1 Disember nanti yek.. Untung-untung ada la jumlah RM500 tu utk korang..


Kalau laki bini keje gomen, dah dapat RM1000.00.. Pergh, senang-senang je kan? Berjoli katak la u ollss..






p/s : takdek ke bantuan khas kewangan utk surirumah macam aku nieh? hehehe.. Berangannnnn...... Tunggu nuffnang je lahhh..

5 comments:

NaniE said...

500 je pun..lekat celah gigi saja..hehe..bilala company nih nak bonus 2 bulan macam TNB tu. tak pun 6 bulan macam Maybank..kan ke best tu..cukup nak buat duit hataran..hehe..

...mommy jue... said...

hehe RM500 pun duit jugak.. Kumpul-kumpul lepas nak beli DSLR nieh.. at least dapat jugak dari sya yang ddk rmh nie tak dapat apa2... huhu

NaniE said...

hehe..ala, tak besnye..hehe..dapat hujung taun. nak tolong beli unifom sekolah adik pun tak sempat bile dah beli buku2 rujukan dan latihan dia..haish..hehe..

mrs_zura said...

huhu..bgsla jugak dpt rm500...yg penting aku nk simpan..Eh,gaji tu gaji laki aku tp kenapa aku yg nak simpan hahaha...

...mommy jue... said...

kekdahnye, mengamalkan konsep 'what is mine its mine, what is yours its mine'... kelasss kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...