Thursday, November 4, 2010

Baru cakap dah merajuk.... Sensitif betul..

Ingat tak entry haku baru-baru nie pasal netbook? Haku berangan-angan jek nak rembat satu.. Wah, macam banyak duit je kan? Duduk rumah jek, bukan keje pun... Lately nie makin menjadi-jadi la plak laptop aku buat hal.. Laki aku kata banyak file yang corrupted n nak kene format semula.. Hadoi, mati akal aku neh... Terpaksala berkorban sket.. Pastu semalam plak, kete hubby aku plak tak boleh start.. Bateri kong katanya.. Mujur ada backup 'livina' haku.. Livina la sangat kan.. Hakhak... Yang tu pun merajuk jugak la tuh, aritu dok gatai mulut bsembang dengan laki aku pasai nak tukar kete baru... berangan je kot, takde nak tukarnye...



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...