Wednesday, November 24, 2010

Assignment untuk blogger baru..

Aku rasa macam jadi student semula.. Sungguh.. Kenapa? Blogger baru macam aku nie, kene banyak study.. Study macamana nak upkan traffik, camne nak dapat buffered earning, tips-tips berblog, macam-macam la.. Bukan mudah nak berjaya nie kan? Orang sabar pasti hasilnya baik.. 


Alhamdulillah, sekarang traffik aku dah 'up' sket walaupun tak banyak.. Followers pun bertambah dari hari ke hari.. Jadi blogger tak boleh sombong, jiwa kene kental, sabar kene ada.. Otak aku dah kembali aktif, kalau tak kosong je.. Sekarang nie masa terluang aku terisi.. Apa-apapun family tetap no.1..



Mengkaji dan terus mengkaji..

2 comments:

Maya said...

Salam kenal...
Sama2lah kita berladang, menyemai benih, baja elok2, siram berjadual etc untuk blog kita.. insyaallah usaha yang murni pasti ada imbalan yang baik juga.

Bagi aku, berblog ini macam bertani :)

...mommy jue... said...

salam kenal juga.. terima kasih atas kunjungan.. sama2 kita usaha ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...