Saturday, October 23, 2010

Siapa nak hadiah free dari Paris?

Saya Nakkk!!! Aku telah di'tag' oleh sahabat aku zura utk join GA nieh.. Thanks babe sebab tag aku, aku nie mana la reti sangat pasal GA nie.. Lagipun aku masih baru lagi dalam dunia blogging... Hehehe.. Aku nak join la GA nie, mana tau rezeki anakk..... Hadiah dari Paris tu, bukan parit tau!! Kelassss kau jahhh....


"Eiffel Tower Giveaway"

ha, pada sape2 yg teringin nak dapat hadiah dari Paris, blh la join.. Klik je kat link bawah nieh..
http://nadiafarahida.blogspot.com/2010/10/sape-nak-hadiah-free-dari-paris.html

Oleh sebab itu, aku nak tag kawan2 aku utk join GA nie skali.. Mana tau nokkss, rezeki korang ke kan...
Paris u olls, parissss............

3 comments:

~ yus ~ said...

betul ke mommy jue tag saya ni, kenapa lepas nama saya tu lain pula link dia, pegi ke blog kak azie juga..huhu

...mommy jue... said...

alamak yus, sorry la.. tsalah letak link.. hehe.. betulla sya tag awk.. sorry la.. join tau GA... =)

butterflyana said...

Good Luck! ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...