Tuesday, October 12, 2010

Bz macam datin..

Hehe.. dah lama aku tak update blog nie.. kalau rmh nie sure dah jadi perkampungan labah-labah.. Haiyoo, bukan apa punn.. Lately nie sangat la sibuk.. Sibuk.. Sibuk.. Lepas balik dari kuantan ( masa raya tu la.. ) ada je aktiviti hujung minggu den di isi dengan jemputan rumah terbuka.. Btw, sebelum cite pasal rmh terbuka tertutup nie, one of my bestfriend dah selamat jadi isteri orang... Wee.. Welcome to the club baiti... Suka.....
Nanti aku story details pasal wedding baiti yeh.... Skrang nie mau update pasal raya, oh raya.. Sangat ketinggalan komuter, raya dah habis dah pun, aku baru nak bcerita... Apa aku kisah? Blog aku kan... hehe..

Alhamdulillah, rezeki tahun nie dok kutip duit raya utk anak.... Seronok tengok keletah anak pegang sampul duit raya n seharusnyala terus bawa masuk dalam mulut.. Tahun nie belum bkesempatan utk kami buat rmh terbuka.. Maklumlah, budget ciput sket.. Tahun depan insyaAllah.. Aku tolong cousin hubby aku siapkan juadah utk open house dia adala... Terasa gak la suasana open house nie.. Biasa datang melantak je kan..
Badan pun kembang semacam je... Camne nak kurus? Haish...

Weekend nie la baru aku nak dapat rehat sepenuhnya kot.. Ye la, demam raya dah habis.. Dapatla ddk diam2 kat rmh.. Rehatkan badan n minda.. Apa korang ingat jadi surirumah cam aku nie tak penat ke? Keje dari pagi smpai ke tengah malam belum tentu siap tau! Weekend je la dapat rehat sket, sebab encik suami rajin membantu.... Thanks yayanggg....

Owh, lepas nie dapat la update blog... hehehe.. streamyx sudah boleh guna.. Tak perlu risau pasal maxis broadband lagi.. hehehehe




**google**

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...