Sunday, October 24, 2010

award dari sahabatku, zura..


1st time aku dapat award nie.. Time kasih pada sahabat aku, zura coz sudi kongsi award nie sama2...

1) Ucapan ada blogger yg bg dan link kan...
  • Terima kasih laling... nanti ada award bagi lagi yek..
2)  Bagi pada 15orang bloggers
  • rosliana
  • kak azie
  • yus
  • qastalani
  • sarah syahira
  • mama aisar
  • mommy-to-be, juju
  • and pada semua followers blog nie..
3) Bagitau 7 benda pasal diri
  • sudah berkahwin n dah ada sorang anak pompuan....
  • surirumah sepenuh masa
  • suka memasak (sejak-sejak kawin nie lerrr)
  • sensitif, senang giler nak nangis.. belum apa2 lagi dah ngalir air mata
  • tak reti ddk diam, ada je benda nak buat
  • ada masa boleh jadi seorang yang amat degil...
  • seorang yang sangat simple.. dari segala segi..
Thanks again puan zura sebab kongsi award.. Pada kawan-kawan yang lain, award ini utk kamu jugak... sharing is caringgggg.... love u lotsss.... muaxxxx

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...