Friday, October 1, 2010

'artis' miming terbaiikkkkkk

Aku rasa dah kecoh kat facebook orang post video pasal sorang cikgu nie.. Hadoila, aku tak tau nak cakap apa, nak kata kesian cam menyampah, nak kata menyampah cam kesian, nak tergelak pun ada.. Muka memang takde perasaan langsung.. Apa la masalah dia agaknye? Takpela, at least dia dah berjaya menghiburkan peminat2 facebook.. At least dia berani, dah ada peminat kot agaknya.. Korang ada??
So, layannnnnnnnn.....

miming kenapa bahhhh
miming cek mek molek
miming waka waka

Actually ada banyak lagi lagu2 yg dia miming tapi aku malas linkkan semenya.. Korang cari sendiri la yek..


P/S : Subject apa la dia ngajo kat skolah agaknye yek...

3 comments:

mrs_zura said...

aku xtgk lg video tuh..nnt kena tgkla..
aku tag kau tau!


http://shahzurahabib.blogspot.com/2010/10/contest-senyuman-maneh.html

...mommy jue... said...

okeyh2.. aku tengok video nie cam tak tau nak gelak ke nak hape.. cam hampeh je... wah, ada contast? best2..

IEYNA said...

ermmmm yerke dia nie cikgu...
meluat tgk video dia dlm fb...mcm xbetul jer orgnye...nk glamor kot...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...