Tuesday, October 12, 2010

Ahli baru keluarga kami...

Opss, jangan salah sangka, aku tak mengandung.. No, no, no.. Hehe.. Actually aku dah mula 'bekerja' skrang nie.. Work from home.. Aku mengasuh anak sepupu my hubby.. Budak nie dalam 2 tahun lebih, nak masuk 3 tahun.. Seronokla anak aku, ada geng nak main.. Ayien nie pun tak lasak mana, dengar cakap so takde la sukar sangat nak jaga dia.. Pada aku takde masalah la nak jaga budak besar ayien tu.. Aku pun seronok, tak sunyi sangat anak aku.. Kalau tak asyik tengok muka mommy 24jam, smpaikan mommy sendiri hilang idea camne nak bgurau dengan anak.. hehe.. Lagipun aku dah anggap budak nie macam anak aku sendiri.. Family kami sangat rapat okeyh.. Mommy nak welcome ayien dalam family mommy...

Take care yo!


*gambar dicilok dari fb ibu, hehe....*

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...