Wednesday, September 8, 2010

Selamat hari raya bloggers...

Assalamualaikum...

Sedar tak sedar ramadhan bakal melabuhkan tirainya tak lama lagi.. Sedih sangat kan? Hmm.. Harap2 tahun depan ketemu lagi.. Di kesempatan ini, aku ingin mengucapkan Selamat Hari Raya buat semua warga bloggers, followers, readers, silent readers, sahabat handai yg menjengah blog nie.. Mohon ampun dan maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki andai ada salah dan silap, terkasar kata, terlaser bicara  atau apa2 yang mengguris hati kalian sepanjang aku berblog nie.. Semoga kalian gembira menyambut lebaran kali ini...
Yang mana balik kg tu, hati2 dijalan raya.. Aku doakan semuanya selamat..... SELAMAT HARI RAYA GENG...


sblm balik kg, pastikan kereta dah diseleggara ok...(servis la tu)

zakat fitrah pun jangan lupa bayar yek....

maafkan dosa2 aku ok..

-ikhlas dari aku & family....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...