Tuesday, August 3, 2010

Blast to the past - reunion techsas

Sabtu baru-baru nie aku join reunion bebudak teknik.. Reunion ke 2 kami.. Aku datang dengan anak aku je coz husb aku tak dapat nak join.. Hmm, tak tau camne nak gambarkan perasaan aku malam tu.. Macam-macam ada.. Happy, sebak, sayu, teruja, macam2 lagi la.. walaupun tak ramai yang join tapi malam tu tetap best... Seronok tengok per'kembangan' kawan-kawan.. Dulu datang single, skrang datang berdua.. Dulu masing-masing bujang, skrang dah ada family, bawa anak.. Dah besar rupanya kita nie kan? Dah bape tahun dah kita meninggalkan alam persekolahan.. Rasanya macam baru je lagi..

Tengok muka sorang-sorang, teringat kenangan kat SMTSAS.. korang seme dah matang!  Dah bosar anak omakk.. Malam tu aku tak banyak bercakap, bukan menjauhkan diri dari kawan-kawan.. Entahla, faktor kesihatan pun mungkin juga.. Perasaan sayu menyelubungi diri.. Cuba menahan air mata dari gugur je.. huhuhu.. Emosi la mommy nie..  Aku bawa camera tapi ntah kenapa la aku tak amik gambar dengan kawan-kawan aku eh? hmm, masalah betulll.....

Takde lain yang aku harapkan selain persahabatan yang terjalin sekian lama nie akan berkekalan dunia akhirat... Love u ollz...

...KITA BUKAN KAWAN, TAPI KITA SATU KELUARGA.....




akan ku ingat detik ini........


2 comments:

mama aisar said...

nape nak nangis...kita xsempat nak berborak...huhu...friend forever k

...mommy jue... said...

ye la, cam tak sangka kita dapat jumpa lagi.. aku nak nangis sebab happy tgk kawan2 happy.. huhu..
kita tak sempat sembang panjang, aku pun gegas balik cepat.. anak aku tak sihat.. keep in touch k....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...