Sunday, July 18, 2010

pesta flora

Jumaat malam lepas encik suami balik dari kerja, aku ajak suami jalan-jalan ke Pesta Flora... Kononnya nak ke Alamanda utk menjamu selera dlu tapi disebabkan keluar rumah pun dah lewat, maka kami terusla ke pesta flora.. Since kami jarang ke Putrajaya, maka agak sukar la kami nak jumpa lokasinya.. Dah smpai kat tmpat tu, aku dengan hati riang, muka happy nak bgambar dengan bunga2 yang cantik tu.. Yela kan, nak dapat peluang macam nie bukannya senang.. Pegi cameron pun takkan ada bunga2 yang di atur cantik camnie.. Aku sangat teruja! Tapi yang men'spoi;'kan mood aku malam tu ialah encik suami yang 'moody'.. Lagi la menambahkan geram di hati... Panas ok.. Nak amik gambar bsama pun susah.. tak romantik...! huh.. dengan keadaan camera yang ntah apa masalah buat hal malam tu, lagi la mengerohkan keadaan.. Si kecil amal khalisah, tido je.. Mommy nak amik gambar sama2, dia sibuk tengok gelagat orang lalu lalang.. Hmm, aku malas nak cite panjang, korang layan je la gambar kat bawah nie.. Banyak yang di snap tapi tak banyak yang jadi.. blurr.....


amal khalisah masih mamai sbb baru bangun dari tido

orkid.. kalau aku yang tanam nie sure tak bbunga..

daddy, nie bunga apa ye? orkid, syg....


amal khalisah yg mmg suka pandang tmpat lain


kalau tahun depan ada lagi floria nie, sumpah aku takmo pegi dah.. orang ramai sangat, sesak n yang paling penting, nanti encik suami moody lagi.. huh...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...