Wednesday, July 14, 2010

Girls day out!!

Wahh.. entrry tak ingat.. hehe.. Girls day out!!! Actually nie cerita minggu lepas masa aku kat kuantan.. Tapi baru sekarang aku nak post dalam blog nie.. Bz dgn anak, penat travel pun tak hilang lagi.. Sibuk ngemas rmh n bkempen utk perfume baru.. hehehehe..

Ceritanya camnie, Jumaat baru-baru nie aku kuar dgn kawan baik aku Baiti & Sabrina.. Diorang bdua nie la kawan sejati aku, kami dah kawan dari sekolah rendah lagi.. Paling lama aku dgn Sabrina la, dah 12 tahun jadi bestfriend.. Dah lama kami tak bkumpul bertiga.. Since masing2 bz dengan kehidupan masing2.. Seingat aku last skali kami bkumpul sama2 masa aku kawin.. Owh man, dah setahun lebih rupanya.. walaupun tak jumpa, kami still contact each other..

owh, masa nie aku masih kurus lagi.. skrg? lihat saja gambar di bawah.. huhuhu

Girls day out kali nie lain sket sebab ada baby! (anak aku la..sape lagi) Tak boleh la nak bgedik2 sangat kan.. Kene la behave depan anak..  Apapun aku seronok sangat hang out kali nie.. Bgelak sakan dalam bilik nursing room.. Jalan-jalan kat ECM.. Seronok u olls.. Aku tak nak cite banyak, korang tengok je la gambar nie eh.. Betapa sengalnya kami... huhuhuhu... Girls, aku akan ingat moment dalam nursing room tu, ketawa smpai pecah perut... korang memang best.. Love u babes..!!


friendship never ends..

bride-to-be.. i'm happy for both of u..

kesengalan tetap berlaku even dah jadi mommy ok!

amal khalisah with her mommy & mama...

Harap-harap dapat jumpa u olls lagi nanti.. Mungkin status sudah berubah.. Tapi hati kita tetap sama.. Friendship never ends..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...