Tuesday, July 6, 2010

balik kampung

Salam..

Hye kawan-kawan.. sihat?

Mommy dah lama tak merepek dalam blog nie.. ghindu la plak nak mengomel..

Actually mommy kat kuantan, mood balik kg..kg la sangat kan? hehe..

Dah lama mommy tak balik since habis pantang aritu..

Family kat sini seme dah rindu kat anak mommy, so harus la balik kan?

Mommy 'cuti' seminggu kat kuantan..

Seronok tengok gelagat atok ngan nenek, pak su ngan mak teh melayan anak mommy.. hehehe..

Amal Khalisah pun bukan main lagi, gelak je dia.. aduhai..

Mommy tak banyak benda nak share dgn u olls..

Tak banyak aktiviti yang mommy buat kat sini..

Mood santai n menahan kepanasan je lebih.. HOT, HOT,HOT..

Oklah u olls, nanti kita sambung bersiaran dgn resepi2 n  cerita2 yang lebih panasss...

Take care yo!...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...