Wednesday, December 31, 2014

Contest : Header paling kreatif

Assalamualaikum wahai kawan-kawan

sticky post.. 

Saya nak buat satu contest..
Khusus untuk mereka yang celik IT dan kreatif lah senang cerita..
Terbuka untuk semua rakyat jelata.. hehehe

Siapa-siapa yang  pandai or kreatif dalam hasilkan header blog, bolehla cuba submit kat saya ye..

Ate, mami teringin nak header comel-comel lagi kreatif serta mematangkan.. 

Siapa yang berminat, bolehla emailakan hasil kerja ke email saya : junn5080@yahoo.com 

sertakan sekali blog detail ye..

dan jangan lupa tinggalkan komen 'saya dah join' di ruangan komen..

3 header yang paling cun melecun dan kreatif akan menerima hadiah dari saya..

tarikh tutup penyertaan hingga 31 Disember 2014


SELAMAT MENCUBA!!


Thursday, December 18, 2014

Tag roti dan kisah sebaliknya

Assalamualaikum..

Selama nie, beli roti setakat tengok tarikh luput je.
Langsung tak pernah terfikir warna tag..
Rupanya....


Apala mami nie..... hehehe

Tuesday, December 16, 2014

Celebration at TGI Friday & Tony Roma's

Assalamualaikum...

#throwback. Cerita lama sebenarnya. Selongkar galeri, nampak gambar-gambar lama... bila part makan, memang seronoklah saya.. Lagi-lagi bila orang belanja.. hehe.. double triple seronok.

Actually ini first time untuk saya merasa makanan 'mewah' sebegini. Selalunya fikir panjang nak masuk, duduk, makan n bayar. Tapi di sebabkan hari istimewa buat suami, dan dia nak belanja, i redhoo je.. hehe.. Double celebrations.. Birthday dan tempat kerja baru. Alhamdulillah..

Antara menu yg menjadi.pilihan di TR :











**tak ingat nama menu, hehe.. dari segi rasa hmm bolehla.

Ini pula menu pilihan di TGIF..


Menu pilihan encik husband


Menu pilihan my sil


For my kids


Its mine! Sedapppp...


Carrot cake.. sedap... cuma sedikit manis.

Totally mmg puas lah makan.. dari segi portion 'Mami bagi 5 bintanggggg' rasa pula 'mami bagi 4 bintang..'

Ada rezeki mau ke sana lagi.. kot-kot la memang voucher dari nuffnang kan... hehe. Boleh kongsi kegembiraan bersama...

Saya dan makanan berpisah tiada.. happy tummy happy me!..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...